FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI
FELTÉTELEK

1. FIZETÉSI FELTÉTELEK

 • FIZETÉS BARION SEGÍTSÉGÉVEL, azaz ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

  A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a Barion szolgáltatónál a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

  Fontos, hogy a fizetés feldolgozása a Barion biztonságos rendszerén keresztül történik.

  Fizetéshez használhatod:
  -Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  -Visa vagy Electron bankkártyádat
  -AMEX bankkártyádat

  A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára vagy tranzakciós költsége.

  További információ: www.barion.com/hu/

 • UTÁNVÉT, azaz KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK
  -GLS futászolgálattal történő szállítás esetén rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.
  -FOXPOST csomagautomatánál történő utánvétes fizetés esetén a rendelésed ellenértékét bankkártyával egyenlítheted ki a csomagautomatán elhelyezett terminálon keresztül.

  Mindkét esetben az utánvétkezelés díja 350 Ft.

 • ELŐRE UTALÁS, azaz BANKI ÁTUTALÁS
  A rendelés ellenértékét bankkártya hiányában banki átutalással is intézheted. Előre utalás esetén a rendelés teljes ellenértékének (vagyis a rendelt termékek és a szállítási költség együttesen) a bankszámlára történő megérkezése után kerül a csomag feladásra. Utólagos banki átutalásra nincs lehetőség. Utólagos fizetéshez az utánvétes fizetést tudjuk javasolni.

  Előre utalásnál külön díjat nem számítunk fel, azonban a számlavezető bankod számíthat fel az utalásra költségeket, amiről neked kell előre tájékozódnod.

2. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 • SZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA: 490 Ft
  Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod.

  A csomagautomaták többségét 0-24 órában haszálhatod.

 • HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 990 Ft
  20.000 Ft rendelési érték esetén a szállítási díj elengedésre kerül, azaz 0 Ft lesz.

  Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

  Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol a futár biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a megadott időben.

  Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

  Ha bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

 • SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG SEM SZÉKHELYÜNKÖN, SEM BÁRMILYEN EGYÉB MEGBESZÉLT TALÁLKOZÁSI HELYEN.