HIPSTER szemüveg

11.990 Ft

Különc, hipster, hangyás – szoktak ezekkel a szavakkal illetni? Inkább hallgatsz lofi, vagy indie zenét, mint Ariana Grandet? Remek, ez azt jelenti, hogy nem álltál be a sorba. Igazán karakteres szemüvegforma, kerek lencsékkel, ami nem mindenkinek áll jól. Na de te nem is akarsz mindenki lenni, nem? (Bocsi az Ariana Grande rajongóktól, semmi bajom vele.)

Elfogyott

Divatos és jótékony

Nem kell választanod egészséged és megjelenésed között. Szemüvegeink mindkettőre pozitív hatással vannak. Ennek tetejében még vakvezető kutyák költséges képzéséhez is hozzájárulsz vásárlásoddal.

Válogatott minőség

Csak olyan szemüveget kínálunk Neked, amiről megyőződtünk, hogy bírja a mindennapos viseletet és tényleges védelmet nyújt. Szemüvegeink elsődleges funkciója a megfelelő szűrés, amit teszttel ellenőrzünk.

Megbízható magyar webshop

Magyarországon, a magyar előírásoknak megfelelően működünk. Kibővített, 60 napos jótállási időt biztosítunk és raktári készletünkről 2 napos kézbesítési időt vállalunk nagyon kedvező szállítási költségekkel.

Termék adatok

Szín:
Erősség:
Lencse szél.:
Lencse táv.:
Szár hossz:
Tömeg:

barna, kék
0 dioptria
49 mm
20 mm
140 mm
22 g

Add igazi önmagad!

Az ember akkor tudja igazán kimutatni valódi énjét, amikor szabadidejét tölti barátaival, családjával. Ez a szemüveg remek a közös programokhoz, például egy XBOX vagy PS partihoz. Az se baj, ha elszalad az idő, mert végig védeni fogja a szemed. A filmnézést sem kell félbeszakítani, hogy elszaladj egy fájdalomcsillapítóért a hasogató fejed miatt.

Különcöknek kiegészítő

Teljessé teheted egyedi, kifejező ruházatod ezzel a kiegészítővel. Nem egy mainstream darab, nem is áll jól mindenkinek a kerek lencse. Kétszínű kerete még egy lapáttal rátesz.

Kerek, mégis kocka

A kék fény szűrő bevonattal ellátott nulla dioptriás HIPSTER szemüvegünk kerek lencséi és barna-kék kerete egyedi megjelenéssel védi szemeidet, ha hosszabb ideig játszanál képernyő előtt.

11.990 Ft

A HEV tulajdonságai és elhelyezkedése a fény hullámhossz skáláján

Egy modern nő napi több, mint 10 órát tölt képernyő előtt

Ezzel a fiatal nők szemüket folyamatosan kiteszik az ártalmas kék fénynek, ami nem csak rövidtávú panaszokat okoz, hanem hosszú távon szemeik öregedését felgyorsítja, hozzájárul a látás végleges romlásához.

A káros kék fénytartományból származó sugárzás egy-egy nap során rengeteg forrásból érkezik szemünkbe: okostelefonok, számítógépek, laptopok, televíziók és tabletek képernyőiből és az egyre népszerűbb otthoni és irodai, üzemi LED világításból is és autóvezetés közben a műszerfalról és az utcák világításaiból.

A foxyBLUE szemüvegek az olyan gyakori tüneteket, mint szem fájdalom, szúrás, szemfáradtság, szemszárazság, vörösség, fejfájás, levertség és elégtelen alvás, már rövid távon is csillapítják, majd megszüntetik.

Fontos, hogy ne a tüneteket kezeld, hanem az azokat kiváltó okokat szüntesd meg – erre valók a szemüvegeink. Fájdalomcsillapító fejfájásra, szemcsepp szemszárazságra, nyugtató vagy altató a pihentető alváshoz? Ezek hosszú távon az egészségedet felemésztik.

A foxyBLUE szemüvegek mellékhatások nélkül szűrik ki a kiváltó okot, te pedig nem kell, hogy lemondj az esti nyugis filmnézésről sem ennek érdekében.

A foxyBLUE kék fényszűrő szemüvegei egész nap viselhetőek, beltéren és kültéren egyaránt, akár nappal, akár este, számítógépet vagy telefont használva, televíziót nézve, tanulás és olvasás közben, vagy akár éjszakai vezetés során, amikor szemünk sokkal érzékenyebb.

Nincs megszokási (adaptációs) idő, felvétel után azt tapasztalhatod, hogy a színek enyhén sárgás irányba tolódnak át – ez jelzi, hogy a szemüveg kék fény szűrő funkciója működik.

Ajándék kiegészítők

Minden egyes megrendelt szemüvegedhez egy üvegcse szemüvegtisztító folyadékot és egy kendőt kapsz ajándékba

Jótékony ügy

Minden vásárlásod összértékéből 5%-ot a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány kap

Különleges szemüvegtokok

Ha igazán biztonságos helyen akarod tartani szemüvegedet amikor nem hordod, válassz tetszetős szemüvegtokjaink közül

Szállítási és rendelési információk

Alacsony szállítási költségeket tudunk biztosítani részedre, 20.000 forint feletti rendelési érték esetén pedig ingyenesen házhoz szállítjuk csomagodat GLS-el.

Az alábbi szállítási módok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

  • 1) Foxpost csomagautomata (490 Ft)
  • 2) GLS futárszolgálat (990 Ft)

A rendelés leadásától számított 2 teljes munkanap múlva kézhez kell kapnod a rendelésed.

Természetesen rajtunk kívülálló okok esetén előfordulhat késés, főleg zsúfolt időszakok esetén (például karácsony). Garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt feladjuk rendelésed. Ha mégis előre tudjuk, hogy nem kapod meg az ígért időn belül, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk.

Hogyne! Az érvényes fogyasztóvédelmi szabályokon felül vállalunk jótállást az eladott termékeinkre. 60 napon belül visszaküldheted, ha mégsem tetszik, vagy úgy érzed, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mi pedig visszafizetjük neked a termék árát.

Nem tudjuk, hogy miért is tennél ilyet, de ha mégis így gondolnád, van rá lehetőség. Írj egy emailt a hello@foxyblue.hu címre és hivatkozz a rendelési számodra.

Ha már fizettél is és csomagod nem került feladásra, visszafizetjük a rendelésed árát. Ha már feladásra került, azt kérjük, hogy a termékeket bontatlanul küldd vissza részünkre, ez esetben is megtérítjük a teljes rendelési összeget.