LIZA szemüveg

11.990 Ft

Ez a modell lesz a Joker kártyád, vagyis mindig kényelmes és csinos választás. Strapabíró, transzparens kerete nem hivalkodó, megmutatva így mindenkinek a szemeidet és sminkedet. Könnyű műanyag kerete és nagy lencséi miatt nagyon hamar megszokod a viseletét, miközben a szűrőréteg teszi a dolgát – távol tartja a káros kék fényt szemeidtől.

Elfogyott

Divatos és jótékony

Nem kell választanod egészséged és megjelenésed között. Szemüvegeink mindkettőre pozitív hatással vannak. Ennek tetejében még vakvezető kutyák költséges képzéséhez is hozzájárulsz vásárlásoddal.

Válogatott minőség

Csak olyan szemüveget kínálunk Neked, amiről megyőződtünk, hogy bírja a mindennapos viseletet és tényleges védelmet nyújt. Szemüvegeink elsődleges funkciója a megfelelő szűrés, amit teszttel ellenőrzünk.

Megbízható magyar webshop

Magyarországon, a magyar előírásoknak megfelelően működünk. Kibővített, 60 napos jótállási időt biztosítunk és raktári készletünkről 2 napos kézbesítési időt vállalunk nagyon kedvező szállítási költségekkel.

Termék adatok

Szín:
Erősség:
Lencse szél.:
Lencse táv.:
Szár hossz:
Tömeg:

pink
0 dioptria
53 mm
16 mm
140 mm
24 g

Munkához és szórakozáshoz

Kényelmes viseletet fog nyújtani munkád során, utazáskor, vagy filmnézés, játék közben is, amikor a szemeidet igénybe veszi a készülékek káros fénysugárzása. Így hosszabb képernyőnézéssel töltött idő után is kevésbé szárad ki vagy szúr a szemed, mérsékli a fejfájás kialakulását, és egy megterhelőbb nap végén is kevésbé érzed magad elcsigázottnak.

Bármilyen viselethez

Le sem akarod majd venni, mert minden alkalomhoz és ruhaszetthez illeni fog ez a modell. A legtöbb arcformához stabilan illeszkedik, így annyira kényelmes, hogy semmiben nem fog zavarni.

Visszafogott, mégis csábító

A kék fény szűrő bevonattal ellátott nulla dioptriás LIZA szemüvegünk pont attól tesz vonzóvá, hogy nem tolakszik és nem túloz. Kihangsúlyozza azt, amit közben védelmez - a szemeidet. Gond nélkül megy egy erőteljesebben sminkelt archoz is.

11.990 Ft

A HEV tulajdonságai és elhelyezkedése a fény hullámhossz skáláján

Egy modern nő napi több, mint 10 órát tölt képernyő előtt

Ezzel a fiatal nők szemüket folyamatosan kiteszik az ártalmas kék fénynek, ami nem csak rövidtávú panaszokat okoz, hanem hosszú távon szemeik öregedését felgyorsítja, hozzájárul a látás végleges romlásához.

A káros kék fénytartományból származó sugárzás egy-egy nap során rengeteg forrásból érkezik szemünkbe: okostelefonok, számítógépek, laptopok, televíziók és tabletek képernyőiből és az egyre népszerűbb otthoni és irodai, üzemi LED világításból is és autóvezetés közben a műszerfalról és az utcák világításaiból.

A foxyBLUE szemüvegek az olyan gyakori tüneteket, mint szem fájdalom, szúrás, szemfáradtság, szemszárazság, vörösség, fejfájás, levertség és elégtelen alvás, már rövid távon is csillapítják, majd megszüntetik.

Fontos, hogy ne a tüneteket kezeld, hanem az azokat kiváltó okokat szüntesd meg – erre valók a szemüvegeink. Fájdalomcsillapító fejfájásra, szemcsepp szemszárazságra, nyugtató vagy altató a pihentető alváshoz? Ezek hosszú távon az egészségedet felemésztik.

A foxyBLUE szemüvegek mellékhatások nélkül szűrik ki a kiváltó okot, te pedig nem kell, hogy lemondj az esti nyugis filmnézésről sem ennek érdekében.

A foxyBLUE kék fényszűrő szemüvegei egész nap viselhetőek, beltéren és kültéren egyaránt, akár nappal, akár este, számítógépet vagy telefont használva, televíziót nézve, tanulás és olvasás közben, vagy akár éjszakai vezetés során, amikor szemünk sokkal érzékenyebb.

Nincs megszokási (adaptációs) idő, felvétel után azt tapasztalhatod, hogy a színek enyhén sárgás irányba tolódnak át – ez jelzi, hogy a szemüveg kék fény szűrő funkciója működik.

Ajándék kiegészítők

Minden egyes megrendelt szemüvegedhez egy üvegcse szemüvegtisztító folyadékot és egy kendőt kapsz ajándékba

Jótékony ügy

Minden vásárlásod összértékéből 5%-ot a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány kap

Különleges szemüvegtokok

Ha igazán biztonságos helyen akarod tartani szemüvegedet amikor nem hordod, válassz tetszetős szemüvegtokjaink közül

Szállítási és rendelési információk

Alacsony szállítási költségeket tudunk biztosítani részedre, 20.000 forint feletti rendelési érték esetén pedig ingyenesen házhoz szállítjuk csomagodat GLS-el.

Az alábbi szállítási módok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

  • 1) Foxpost csomagautomata (490 Ft)
  • 2) GLS futárszolgálat (990 Ft)

A rendelés leadásától számított 2 teljes munkanap múlva kézhez kell kapnod a rendelésed.

Természetesen rajtunk kívülálló okok esetén előfordulhat késés, főleg zsúfolt időszakok esetén (például karácsony). Garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt feladjuk rendelésed. Ha mégis előre tudjuk, hogy nem kapod meg az ígért időn belül, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk.

Hogyne! Az érvényes fogyasztóvédelmi szabályokon felül vállalunk jótállást az eladott termékeinkre. 60 napon belül visszaküldheted, ha mégsem tetszik, vagy úgy érzed, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mi pedig visszafizetjük neked a termék árát.

Nem tudjuk, hogy miért is tennél ilyet, de ha mégis így gondolnád, van rá lehetőség. Írj egy emailt a hello@foxyblue.hu címre és hivatkozz a rendelési számodra.

Ha már fizettél is és csomagod nem került feladásra, visszafizetjük a rendelésed árát. Ha már feladásra került, azt kérjük, hogy a termékeket bontatlanul küldd vissza részünkre, ez esetben is megtérítjük a teljes rendelési összeget.