RENA szemüveg

11.990 Ft

Kiváló lencse forma, nagy látszómező és kényelmes, két színű keret jellemzi a szemüveget. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartó számítógép előtt végzett munkát is kényelmesen, zavartalanul lehessen végezni a viselése közben, mialatt a szűrőréteg teszi a dolgát – távol tartja a káros kék fényt szemeidtől.

Elfogyott

Divatos és jótékony

Nem kell választanod egészséged és megjelenésed között. Szemüvegeink mindkettőre pozitív hatással vannak. Ennek tetejében még vakvezető kutyák költséges képzéséhez is hozzájárulsz vásárlásoddal.

Válogatott minőség

Csak olyan szemüveget kínálunk Neked, amiről megyőződtünk, hogy bírja a mindennapos viseletet és tényleges védelmet nyújt. Szemüvegeink elsődleges funkciója a megfelelő szűrés, amit teszttel ellenőrzünk.

Megbízható magyar webshop

Magyarországon, a magyar előírásoknak megfelelően működünk. Kibővített, 60 napos jótállási időt biztosítunk és raktári készletünkről 2 napos kézbesítési időt vállalunk nagyon kedvező szállítási költségekkel.

Termék adatok

Szín:
Erősség:
Lencse szél.:
Lencse táv.:
Szár hossz:
Tömeg:

fekete, lila
0 dioptria
48 mm
20 mm
140 mm
23 g

Hosszú képernyő előtti időtöltéshez

Kifejezetten fontos, hogy ha egyszerre sok időt töltesz képernyő előtt, kényelmes legyen a viselt szemüveged is. Ilyen az, amikor belemerülsz a munkába, szórakozásba vagy amikor tartalmakat készítesz Instára, Youtubera, Twitchre. Így amikor befejezed, nem fog viszketni a szemed, vagy fájni a fejed. Ha közben pedig késő este lett, hamarabb fogsz tudni elaludni, hiszen a monitor kék fénye nem lesz képes az alvás-ébrenlét cikulsodat megzavarni.

Kényelmes viselet

Általánosságban elmondható, hogy ez a fajta szemüveg forma mindenkinek jól áll. A lencse formája nagy látómezőt biztosít, ez is hozzájárul a kényelemhez, ami ennek a modellnek a fő erénye.

Egyszerű, mégis játékos

A kék fény szűrő bevonattal ellátott nulla dioptriás RENA szemüvegünk első pillantásra egyszerű univerzális fekete kerettel rendelkezik. Kicsit oldalról nézve azonban játékosan megmutatja lila színét. Adj még hozzá egy kis mosolyt - oh, igen, felejthetetlen.

11.990 Ft

A HEV tulajdonságai és elhelyezkedése a fény hullámhossz skáláján

Egy modern nő napi több, mint 10 órát tölt képernyő előtt

Ezzel a fiatal nők szemüket folyamatosan kiteszik az ártalmas kék fénynek, ami nem csak rövidtávú panaszokat okoz, hanem hosszú távon szemeik öregedését felgyorsítja, hozzájárul a látás végleges romlásához.

A káros kék fénytartományból származó sugárzás egy-egy nap során rengeteg forrásból érkezik szemünkbe: okostelefonok, számítógépek, laptopok, televíziók és tabletek képernyőiből és az egyre népszerűbb otthoni és irodai, üzemi LED világításból is és autóvezetés közben a műszerfalról és az utcák világításaiból.

A foxyBLUE szemüvegek az olyan gyakori tüneteket, mint szem fájdalom, szúrás, szemfáradtság, szemszárazság, vörösség, fejfájás, levertség és elégtelen alvás, már rövid távon is csillapítják, majd megszüntetik.

Fontos, hogy ne a tüneteket kezeld, hanem az azokat kiváltó okokat szüntesd meg – erre valók a szemüvegeink. Fájdalomcsillapító fejfájásra, szemcsepp szemszárazságra, nyugtató vagy altató a pihentető alváshoz? Ezek hosszú távon az egészségedet felemésztik.

A foxyBLUE szemüvegek mellékhatások nélkül szűrik ki a kiváltó okot, te pedig nem kell, hogy lemondj az esti nyugis filmnézésről sem ennek érdekében.

A foxyBLUE kék fényszűrő szemüvegei egész nap viselhetőek, beltéren és kültéren egyaránt, akár nappal, akár este, számítógépet vagy telefont használva, televíziót nézve, tanulás és olvasás közben, vagy akár éjszakai vezetés során, amikor szemünk sokkal érzékenyebb.

Nincs megszokási (adaptációs) idő, felvétel után azt tapasztalhatod, hogy a színek enyhén sárgás irányba tolódnak át – ez jelzi, hogy a szemüveg kék fény szűrő funkciója működik.

Ajándék kiegészítők

Minden egyes megrendelt szemüvegedhez egy üvegcse szemüvegtisztító folyadékot és egy kendőt kapsz ajándékba

Jótékony ügy

Minden vásárlásod összértékéből 5%-ot a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány kap

Különleges szemüvegtokok

Ha igazán biztonságos helyen akarod tartani szemüvegedet amikor nem hordod, válassz tetszetős szemüvegtokjaink közül

Szállítási és rendelési információk

Alacsony szállítási költségeket tudunk biztosítani részedre, 20.000 forint feletti rendelési érték esetén pedig ingyenesen házhoz szállítjuk csomagodat GLS-el.

Az alábbi szállítási módok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

  • 1) Foxpost csomagautomata (490 Ft)
  • 2) GLS futárszolgálat (990 Ft)

A rendelés leadásától számított 2 teljes munkanap múlva kézhez kell kapnod a rendelésed.

Természetesen rajtunk kívülálló okok esetén előfordulhat késés, főleg zsúfolt időszakok esetén (például karácsony). Garantáljuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt feladjuk rendelésed. Ha mégis előre tudjuk, hogy nem kapod meg az ígért időn belül, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk.

Hogyne! Az érvényes fogyasztóvédelmi szabályokon felül vállalunk jótállást az eladott termékeinkre. 60 napon belül visszaküldheted, ha mégsem tetszik, vagy úgy érzed, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mi pedig visszafizetjük neked a termék árát.

Nem tudjuk, hogy miért is tennél ilyet, de ha mégis így gondolnád, van rá lehetőség. Írj egy emailt a hello@foxyblue.hu címre és hivatkozz a rendelési számodra.

Ha már fizettél is és csomagod nem került feladásra, visszafizetjük a rendelésed árát. Ha már feladásra került, azt kérjük, hogy a termékeket bontatlanul küldd vissza részünkre, ez esetben is megtérítjük a teljes rendelési összeget.