Divatos, női képernyő szemüvegek

A foxyBLUE nulla dioptriás, kék fényszűrő szemüvegek segítségével megőrizheted szemed egészségét, miközben képernyő előtt dolgozol keményen vagy hódolsz szenvedélyednek, mert kiszűrik a készülékek képernyői által kibocsátott, látásodra potenciálisan kártékony fény hullámhosszakat.

Rövid távon javítanak egészségeden és közérzeteden, mivel a szem megerőltetésével járó szem szárazság, vörösség, viszketés, a fejfájás, kimerültség és kialvatlanság tünetei mind csökkenthetők vagy megszüntethetők használatukkal.

Fiatalos, dögös kereteinknek köszönhetően ezen felül őrületes, új külsőt adhatsz arcodnak – így nem kell választanod egészséged és szépséged között.

LIZA szemüveg

Minden helyzetben a legjobb megoldás. Akár munka, akár hobbi közben a legkényelmesebb választás. Csinos külsőt varázsol viselőjének munkahelyen, utazás közben, kávézóban vagy otthon.

Mitől és hogyan véd meg a foxyBLUE szemüveg?

Minden képernyővel rendelkező elektronikus készülék, azaz számítógép, notebook, okostelefon, tablet, televízió olyan hullámhosszú kék fényt is sugároz, ami káros a látásodra nézve.

A foxyBLUE szemüvegek lencséin speciális bevonat van, amelynek feladata kiszűrni az ilyen fényt, és csak azokat átengedni, amelyek a képernyőt nézve számodra hasznosak tevékenyésged során.

RENA szemüveg

Jó választás munkahelyre, főleg számítógépnél végzett munkához. Akkor is bátran ajánljuk, ha rendszeresen internetes tartalmakat gyártasz, osztasz meg.

Miben különbözik a foxyBLUE a többiektől?

Több szemüvegmárka is létezik, amelyik képes a kék fény szűrésére. Azonban a foxyBLUE szemüvegei ezen felül a divatot és az önkifejezés élményét is elhozzák számodra.

LADYBOSS szemüveg

Szemüveg a lázadóknak, a fiataloknak, a merészeknek, azoknak akik előbb cselekednek, aztán kérdeznek, a bohóknak és a kacéroknak.

Hogyan hozd ki a maximumot foxyBLUE szemüvegedből?

A foxyBLUE szemüveged önmagában is sokat javít a közérzeteden, egészségeden, ha sokat töltesz a számítógép előtt, de van néhány tanács, amivel még jobban érzékelheted jótékony hatásait.

HIPSTER szemüveg

Ez a modell azoknak való, akik szeretik az “alternatívat”, akik ezt meg is mutatják öltözködésükben, különcök, imádják az indie zenét, és utálják a mainstreamet, a popkultúrát.
Ajándék szemüvegtörlő kendők és tisztító spray

Mit kapsz még a kiváló szemüvegen kívül?

Bár egy foxyBLUE szemüveg önmagában is fantasztikus választás, de még két további érv szól mellette.

Válassz tokot is!

  • CAPSULE szemüveg tokGyors nézet
  • POKE szemüveg tokGyors nézet